Információ
Cégünket több éve családi vállalkozásként alapítottuk meg, mely jelenleg is családi tulajdonban mûködik. Célunk, hogy megrendelõinket olyan korszerû szolgáltatással és termékekkel elégítsük ki melyek a legmagasabb követelmény rendszernek is megfelelnek.

Folyamatosan nõtt az igény szolgáltatásaink és termékeink iránt ennek érdekében hogy ezeknek az elvárásoknak mindenkor megfeleljünk cégünk folyamatos fejlesztésbe kezdett.
Ennek eredményeképpen az árnyékolástechnika összes berendezésének szerelésével foglalkozunk valamint, egyedi technológiát fejlesztettünk ki a szalagfüggönyök tisztítására, amely tevékenység mint minõségében mint színvonalában egyedülálló és ez a szolgáltatás tette cégünket piacvezetõvé megrendelõink körében !
Az évek során igen sok Nemzetközi multinacionális vállalat lett elégedett partnerünk, ezért szolgáltatásunkkal és termékeinkkel külföldi piacon is szeretnénk bemutatkozni.
A piaci kihívásoknak folyamatosan megfeleljünk, nagy gondot fordítunk a fejlesztésre típus választék bõvítésére.
A gyártás és a kivitelezés során mindig a legújabb megoldásokat alkalmazzuk hogy ügyfeleink mindig a legmodernebb technológiához és szolgáltatáshoz jussanak hozzá.

Szalagfüggöny:
A szalagfüggöny praktikus árnyékolója lehet lakásoknak, irodáknak, rendelõknek.
Lakásokban térelválasztóként is sikerrel használható, különleges hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.
A függõlegesen elhelyezkedõ lamellák mozgatásának nélkülözhetetlen tartozéka a karnis.
A széles anyagválasztékban megtalálhatóak az enyhén fényáteresztõ és teljes sötétítést biztosító lamellák . A lamellák 127 mm szélesek, de készítünk 89 és 63 mm-es szalagfüggönyöket is.
Mozgatásuk lehet kézi vagy külön rendelésre motoros, távirányítós is.

Reluxa:
A belsõtéri árnyékolás egyik legelterjedtebb módja. Nyíló és bukó ablakokra, ajtókra feszített kivitelben készülnek. Ablakon kívül praktikus az üvegpálcás típus felszerelése.
Az üvegpálcás reluxa automata zsinórrögzítõvel és átlátszó forgatópálcával készül.
A reluxákat 25 mm ? es alumínium lamellákkal gyártjuk, széles színválasztékkal.
Lehetõség van színharmonizált reluxa rendelésére is.

Vászon roletta:
A legegyszerûbben kezelhetõ belsõ árnyékoló. Alumínium hengerrel rugós és gyöngyláncos kivitelben. Fényáteresztõs, fényzárós, reflexiós, alupigmentált és naphálós anyaggal ( szövet ).
Nagy színválasztási lehetõséggel.
Lehetõség van tokozott roletta ( alumínium szerkezet) rendelésére is.

Szalagfüggöny tisztítás:
A lamella függönyök praktikusak és szépek, de ugyanúgy gyorsan piszkolódnak mint a normál függönyök. A fûtés levegõmozgatása, a por és a cigarettafüst elsárgítja és elcsúfítja õket. Az új és valóban egyedülálló rendszer gondoskodik a gyors , olcsó, és környezetbarát segítségrõl.
Cégünk szeretne segíteni az Ön szalagfüggönyeinek tisztításával kapcsolatos problémái megoldásában.

A szennyezett szalagfüggönyöket leszereljük és rövid idõn belül általában ( 24-48 órán) belül tisztítjuk. Ezalatt a lamellák különbözõ tisztító fürdõkön futnak át, melyek biológilag lebonthatóak és így környezetbarát tulajdonságúak. Minden egyes lamella így mentes lesz a piszoktól, nikotintól és baktériumoktól. Frissen, mélytisztított és higiénikus állapotban kerülnek vissza. Mindenfajta szalagfüggönyt tisztítunk, anyagtól és mérettõl függetlenül.
Ezzel a módszerrel elkerülhetõ az esetleges szennyezett függöny kidobása, és újra cserélése.

Tisztítás után szennyezõdéstõl függõen újszerû állapotba kerülnek, munkatársaink a szalagfüggönyt visszaszerelik . Elvégzik emellett a szükséges javításokat is.
Az ablak a lehetõ legrövidebb idõn belül újra el van takarva, a szalagfüggönyök frissek és tiszták, de ami annál fontosabb ? az Árnyéktechnika 2000. rendszerével az élettartamuk is sokkal hosszabb. Ne hagyja figyelmen kívül, hogy a rendszeresen gondozott ( legalább félévente) szalagfüggöny tisztítható eredményesen.

Házhoz megyünk egész AUSTRIA területén . Kis mennyiségû lamella-függönyöknél a postai úton történõ szállítás olcsóbb az Ön részére.
A szennyezett lamelláit egyszerûen küldje el hozzánk, az alapos bioaktív tisztítás üzemeinkben történik.

24 órás szerviz: gyors megbízás esetén 24 óra alatt vállaljuk, hogy elhozzuk és visszaszállítjuk lamella- függönyeit.

Árainkat a helyszínen történõ felméréskor, egyéni megbeszélés alapján alakítjuk ki.
Alapár : Nagyobb vagy folyamatos megrendelés esetén árainkból kedvezményt adunk.
Cégünk a legkorszerûbb technológia mellett Austriában a legkedvezõbb árfekvést is biztosítja.
Csomagolási és szállítási költségek külön kerülnek elszámolásra.

Valamint felhívjuk szíves figyelmét, hogy Cégünk árnyékoló technikai berendezések forgalmazásával, valamint teljes körû szerelésével is foglalkozik. ( Szalagfüggöny , roló, roletta, reluxa. )

Borovi András: 06-20 / 9218-901
Borovi Péterné: 06-20 / 9124-970

Telefonszám: 06-20/9218-901,06-20
Fax: (1) 291-6122
Email: arnyektechnika@arnyektechnika.hu



Tevékenységek
szalagfüggöny, _roletta, _reluxa, _redõny, _árnyékolástechnika, ,

Vissza...