Weboldal: www.sz-team.hu

Információ
Szeretettel várjuk apartmanjainkba
Hajdúszoboszlón, az Alföld leghíresebb gyógyfürdõjének közelében.
Hajdúszoboszló. A mediterrán hangulatú fürdõváros hét évtizede vonzza a gyógyulni, pihenni, szórakozni vágyó vendégeket. Hajdúszoboszló városát az egész világon a reumások Mekkája-ként emlegetik

A strandfürdõ 30 hektáros fürdõparkkal, csónakázótóval, óriáscsúszdával, hullám- és pezsgõmedencével, strandröplabda pályával, 50 méteres úszómedencével, új vízi szórakoztató centrummal, az Aquaparkkal és színes strandprogramokkal áll a nyári fürdõzõk rendelkezésére.

A termálfürdõben a gyógykezelések széles skálája, fedett és nyitott medencék várják a gyógyulni, regenerálódni vágyókat.

Az európai színvonalú gyógyfürdõ ellenõrzött és minõsített gyógyvize többféle betegségcsoport esetén javasolható. Mintegy negyvenféle, gyógyvízre alapozott kezelés biztosított orvosi ellenõrzés mellett.

Az 1100 méter mélyrõl feltörõ 73°C-os hajdúszoboszlói gyógyvíz kiváló gyógyhatása a termálvíz összetevõinek köszönhetõ. Az alkáli ionos, jódos, brómos gyógyvíz idült izületi gyulladások, degeneratív izületi elváltozások, idült idegfájdalmak, ideggyulladások, valamint agyvérzés kezelésére alkalmas.

Hajdúszoboszlón megtalálja a pihenést, szórakozást, és a világhírû termálvíz gyógyító hatását. A strandfürdõtõl 10 percre kertvárosi környezetben élvezhetik vendégeink az Alex apartmanok nyújtotta nyugalmat és pihenést. A termálfürdõ és apartmanjaink egész évben várják az üdülni vágyókat. Mi nem kis szûk szobákat kínálunk, hanem kényelmes, új, magas színvonalon felszerelt különbözõ alapterületû fürdõszobás, konyhás, tágas nappalival rendelkezõ apartmanokat.

4200 Hajdúszoboszló, Bánomkert út 24.
Telefonszám: 30/224-8684, 52/270-870
Email: alexapartman@freemail.hu



Tevékenységek
apartman, _Hajdúszoboszló, _szállás, _szálláshely, _üdülés, _termálvíz, _tágas_szobák, _nyaralás,

Vissza...