Információ
Az Atlantic Star 2000 Kereskedelmi Kft-t 1997 márciusában alakult.
Fõ tevékenységi köre a Midland kenõanyagok kizárólagos importja, magyarországi nagy- és kiskereskedelmi forgalmazása, valamint a Clean Burn olajégetõ kazánok kizárólagos forgalmazása és telepítése, karbantartása, a német TOURATECH motorkerékpár túra felszerelések importja és forgalmazása.

A kenõanyagok forgalmazását több éves gyakorlat elõzte meg, felmérve a piaci lehetõségeket, összehasonlítva a konkurencia által forgalomba hozott anyagokkal, ezen kívül a felhasználási terület igényeinek figyelembe vételével. Az elõzetes tapasztalatokat bizonyította, hogy takarékos és célirányos PR tevékenységgel, illetve személyes kapcsolati rendszer kiépítésével és folyamatos kapcsolattartással a cégünk által forgalmazott termékek az ismeretlenségbõl (az Oel-Brack AG terméke a Midland kenõanyag Európa egyik legjelentõsebb kenõanyag gyártója!) ma már fogalommá vált, az elõzõ évhez képest forgalmunk legalább 15%-kal gyarapodott.
A Kft. jelentõs mértékben támogatja és támogatta a technikai sportokat, tavaly elõtti eredményeink tizenöt versenyzõbõl hat országos bajnok, termékeinkre jellemzõen a kenõanyagainkat használó jármûveknek kenéstechnikai hiányosságokból adódóan egyszer sem kellett feladniuk a versenyt. Ez a háttér, valamint a megbízható és folyamatos áruellátás, a személyes kapcsolattartás garancia vevõink körében. A svájci Oel-Brack AG (ISO 9001), mint beszállító és a Midland termékek gyártója és forgalmazója Európában, kiváló partnernek bizonyult.

Másik tevékenységi körünk a fáradtolaj-égetés. Ebben szintén egy nagyszerû és megbízható partnerre leltünk a Clean Burn Ltd.-ben, aki az USA e témában vezetõ kazángyártója. Jelenleg egyre több igény jelentkezik a környezetvédelem szempontjából nem kifogásolható és az elvárásoknak maximálisan megfelelõ veszélyes hulladék ilyetén újrahasznosítására. Vevõink nagy megelégedésére a készülékek kezelése és karbantartása megegyezik a gázkészülékekével, fenntartási költsége töredéke annak, energiahordozók vásárlása jelentéktelen, így jelentõs költségeket takarítva meg.

A telepítéshez és karbantartáshoz szükséges tapasztalatokat a gyártónál elvégzett tanfolyamon és továbbképzésen szereztük. A megrendelések folyamatosan érkeznek igény szerint.

2004 januárjában élve a lehetõséggel, egy nagyobb üzlethelyiségbe költöztünk, ahol kialakítottunk eladóteret, raktározási lehetõséget és irodát tárgyalóval. Ennek megfelelõen autóápolási és felszereléseket is értékesítünk, valamint a TOURATECH motorkerékpár túra felszereléseket importáljuk.
Ez a helyzet teremtette meg annak igényét, hogy saját internetes honlapot építsünk ki, bemutatva ezzel az Atlantic Star 2000 kft. tevékenységi köreit.

Mivel kizárólag csúcstechnológiák behozatalával és forgalmazásával foglalkozunk, felmerült az igény az ISO 9001/2001 minõségbiztosítási rendszer kialakítására, amelyet 2004. április 1.-én megvalósítottunk.
Kis-, és Nagykereskedelem-Midland kenõanyagok.
Clean Burn olajégetõ kazánok kizárólagos forgalmazása és telepítése, karbantartása, a német TOURATECH motorkerékpár túra felszerelések importja és forgalmazása;fáradtolaj-égetés.

Telefonszám: 1/280-1624 06-20/924
Email: midland@midland.hu



Tevékenységek
olajégetõ_kazánok, _kereskedelem, ,

Vissza...