A legjobb lehetõség az, ami az Ön elvárásainak mindenben megfelel. Kérem, tiszteljen meg bizalmával: Dirda László"> Webtudakozó.com - Magyarország legátfrissebb cégadatbázisa
Keresés
.
Cégnév:

Tevékenység:

Megye:

Keresőszó:

Város:

Szakterület:

.
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..

Weboldal: www.dirda.hu

Információ
Dirda László pénzügyi tanácsadó vagyok. miniweblapom célja, hogy segítsek Önnek eligazodni a hitelekkel, biztosításokkal, befektetésekkel kapcsolatos - az Ön napi élethelyzetének és elvárásainak megfelelõ kérdésekben.
A tanácsadás teljes mértékben kötelezettség és díjmentes!

Így legyen szó biztosításról, befektetésekrõl, hitelrõl, megtakarításról, itt lehetõsége nyílik kényelmesen felvázolni egyedi igényeit, céljait, melyekre néhány napon belül az Önnek és családtagjainak ingyenes tanácsadással a legmegfelelõbb megoldással válaszolok.

CSAK BANKOK ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉKEK KÖZVETÍTÉSÉVEL FOGLALKOZOM, MINDEZT A HOZZÁM FORDULÓK SAJÁT BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN TESZEM !

Oldalam HITEL része elsõsorban csak ingatlan alapú hitelek kiközvetítésével foglalkozik. Ennek oka, hogy a jövedelem alapú hitelek költségei jóval magasabbak, a visszafizetés ideje is alacsonyabb, és a havi törlesztõ részlet összege is rosszabb kondíciókkal rendelkezik, mint egy jelzálog alapú hitel esetében. Természetesen, ha valaki részére nincs más megoldás, akkor a partner bankok ajánlatában ez a típus is elérhetõ. Amennyiben felkelti érdeklõdését a kapott ajánlat, egy személyes találkozó keretén belül részletesen átbeszélhetjük és természetesen a felmerülõ kérdéseire is válaszolok. Szánjon rá fél órát, hogy eldönthessük, milyen formában tudok segíteni. Ám ha valami reménytelen, azt is nyíltan az Ön tudomására hozom. A hitelfelvétellel járó kötelezettségek vállalásának megértéséhez, mérlegeléséhez, a lehetõségek áttekintéséhez nyugalom és idõ kell. Tegye meg az elsõ lépést MOST, hiszen az optimális hitel típus kiválasztása, igényelése, átfutása idõigényes folyamat, de természetesen ez a szolgáltatás teljesen ingyenes! Egyeztessünk idõpontot egy személyes megbeszélésre vagy elõzetesen írja meg a tervezett hitel felvételével kapcsolatos kérdéseit! SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEK:
Biatorbágy, Herceghalom, Sóskút, Páty, Etyek, Telki, Budaörs, Érd, Törökbálint, Budakeszi, Diósd, Tárnok, Pusztazámor, Gyúró, Martonvásár, Sukoró, Alcsútdoboz.

"A pénz a hatodik érzék. Muszáj, hogy legyen az embernek, különben nem tudja a másik ötöt sem igazán kihasználni." W.S. Maugham

A legjobb lehetõség az, ami az Ön elvárásainak mindenben megfelel. Kérem, tiszteljen meg bizalmával: Dirda László

2051 Biatorbágy, Táncsics utca 14.
Telefonszám: 20/773-6697,23/311-480
Fax: 23/530-094
Email: dird.laszlo@gmail.com



Tevékenységek
bíztosítás, pénzügyi_tanácsadó, hitel, hitelügyintézés, befektetés, tanácsadás, pénzügy, egészségpénztár, nyugdíjpénztár,

Vissza...

.
Cégnév:

Tevékenység:

Megye:

Keresőszó:

Város:

Szakterület:

.
Kiemelt partner
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó?
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..