Weboldal: http://www.fortunalamella.hu

Információ
Társaságunk német-magyar vegyes vállalatként alakult. Német partnerünk sokéves Nyugat-európai tapasztalatával karöltve, 22 éve bevált környezetkímélõ technológiát használva szakosodtunk a szalagfüggönyök tisztítására, mely egyben a fõ profilunk is. Az általunk használt anyagok és technológiák az EU-s szabványoknak megfelelnek.

A szalagfüggönyök tisztítása során igény merült fel a függönyök és egyéb árnyékoló berendezések pótlására, javítására és készítésére. Foglalkozunk redõnyök, reluxák, zsalúziák, roletták, szalagfüggönyök, napellenzõk, szúnyoghálók, hõvédõ-, és biztonsági fóliák, termo függönyök és hagyományos textilfüggönyök készítésével is. Ezekre a helyszíni felmérés során konkrét árajánlatot adunk. Széles szín- és anyagválasztékkal rendelkezünk. Gyártmányaink kiváló német és olasz alapanyagok felhasználásával készülnek.

Vállaljuk az évenkénti karbantartást, javítást is. Termékeinkre hosszú távú garanciát vállalunk. Takarító vállalatokkal is kapcsolatban állunk, alvállakozóként is dolgozunk. A Magyar Tisztítástechnológiai Szövetség a MATISZ, az ÉVOSZ Magyar Árnyékolás- technikai tagozata, és a MATT alapító tagjai vagyunk.

Kiemelkedõ fontosságúnak tarjuk a pontos, kiváló munkavégzést, munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzését. Személyes megkereséskor –kérésre- referencia munkáink igazolását bemutatjuk. Cégünk ISO 9001 minõsítéssel rendelkezik!



1194 Budapest, Méta u. 31.
Telefonszám: 061/ 290-4351
Fax: 06 1 333-21-65
Email: fortunalamella@chello.hu



Tevékenységek
redõny, _roletta, _reluxa, _napellenzõ, _szalagfüggöny, _textil_függöny, _szúnyogháló, _hõvédõk,
Nagyobb térképre váltás

Vissza...