Keresés
.
Cégnév:

Tevékenység:

Megye:

Keresőszó:

Város:

Szakterület:

.
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..

Weboldal: www.gaborontozes.hu

Információ
Cégünk 2000 elején kezdte meg mûködését vízkezelõ rendszerek területén, vízgépészeti kivitelezések és ahhoz tartozó kútgépészet, vízkezelés, villamos automatikák és vezérlõszekrények kiépítésével.

Az évek során egyre nagyobb igény merült fel az öntözõrendszerek,öntözések kiépítésére ezért fokozatosan fejlesztve bõvítettük szolgáltatásainkat öntözõrendszerek, szivattyúk, kerti tavak és egyéb anyagok kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával.

2005 tavaszán megnyitottuk szaküzletünket ahol megtekinthetik termékeinket, továbbá szakmai tanácsadással, tervezéssel segítjük ügyfeleinket öntözõrendszerek,kerti tavak ,szivattyúk és egyéb kapcsolódó termékekkel kapcsolatban.

Minõségi öntözések minõségi anyagokból. Nálunk mindent megtalál egy helyen legyen az egy megfelelõ szivattyú vagy egy öntözéstechnikai termék.Nem boldogul a tervezéssel, bizonytalan hogyan kezdjen hozzá, nem tudja milyen anyagokat válasszon, keresse fel üzletünket vagy írjon nekünk on-line teljeskörû segítséget nyújtunk ügyfeleinknek. Vállaljuk. Öntözéstechnikai anyagok kis és nagykereskedelmi forgalmazását. Debrecen körzetében ingyenes munkafelmérés. Öntözõrendszerek kivitelezése 1+1 év garanciával. Kútfúrás szivattyútelepek kiépítése. Park és kerti tavak kivitelezése. Kültéri hûtés kivitelezés és forgalmazás.Cégünk 2000 elején kezdte meg mûködését vízkezelõ rendszerek területén, vízgépészeti kivitelezések és ahhoz tartozó kútgépészet, vízkezelés, villamos automatikák és vezérlõszekrények kiépítésével.

4024 Debrecen, Wesselényi u.45 .
Telefonszám: 30/ 279-9876 ; 52/ 533-433
Fax: 52/ 533-434
Email: gaborontozes@digikabel.hu



Tevékenységek
öntözõrendszer, _öntözés, _öntözéstechnika, _automata_öntözéstechnika, _öntözéstechnikai_szaküzlet, _ipari_öntözéstechnika, _öntözéstechnikai_anyagok, _öntözõrendszer_kivitelezés, _tótechnikai, _kerti_tó, _szivattyúk, _kültéri_hûtés, _,
Nagyobb térképre váltás

Vissza...

.
Cégnév:

Tevékenység:

Megye:

Keresőszó:

Város:

Szakterület:

.
Kiemelt partner
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó?
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..
Kiemelt partner
..