Weboldal: www.panzioingrid.com

Információ
Az Ingrid panzió Nyugat-Magyarországon, Bük város található az osztrák és a szlovák határ közelségében
A családi üzemeltetésû, zöldövezeti, de központi helyen fekvõ panzió az év minden napján szeretettel várja a mindennapokban megfáradt, kényeztetésre vágyó vendégeit. A háznak 22 minden kényelmet kielégítõ szobája van. A szobák pótágyazhatóak, nagy részük erkéllyel ellátott,mindegyikhez külön fürdõszoba ( törölközõ bekészítés), hûtõszekrény, kábel televízió tartozik.
A reggelizõ teremben svédasztalos reggelivel várjuk vendégeinket, este pedig a kandalló mellett vívhatnak kártyacsatákat, beszélgethetnek,tévézhetnek. Az autóval érkezõ vendégek zárt udvarban, fedett beálló helyeken parkolhatnak. Egy frissítõ vagy gyógymasszázs -ami szintén a házban vehetõ igénybe-nemcsak beteg vendégeinknek javasolt. Ingrid Panzió rendelkezik még apartmanházzal. Apartmanházunk nagycsaládok, baráti társaságok ideális nyaralóhelye.Minden apartmannak jól felszerelt konyháj van.Közös étkezési lehetõség is van a ház ebédlõjében.Az Ingrid Panzió új ajánlata: Bükön, Szombathelyen és a környéken dolgozó vállalatok, cégek, részére is biztosítunk szállást külön önálló házban, felszerelt konyhával - fõzési lehetõséggel, teljes összkomforttal, 8 db apartmanban 23 fõ részére. Árak: 2.500,-Ft/fõ.,igény szerint reggeli 600.-ft/fõ - pótágy 1000.-ft, ifa 41o.-ft/fõ

A közelben található több, mint húsz étterem, pub, borozó zenés estekkel, különbözõ programokkal nyújt kellemes kikapcsolódást. Bük-fürdõn van Közép-Európa egyik legnagyobb és leghíresebb 18 lyukú golfpályája, ahol a kezdõket is szívesen fogadják.
A nemrégiban átadott kerékpárúton egészen az osztrák határig, vagyis a tõlünk 20 km-re fekvõ Lutzmannsburgig ( híres élményfürdõ) kerekezhetnek. Kerékpárokat a panzió térítésmentesen bocsájt a vendégek rendelkezésére. A település közelében három tó valamint a Répce és Rába folyó kínál izgalmas szórakozást a horgászoknak. A vadászat és a lovaglás szerelmesei a környék erdeiben hódolhatnak szenvedélyüknek.


9737 Bük, Jókai utca 10.
Telefonszám: 94/359-159, 30/689-3820
Fax: 94/359-159
Email: ingridbuk@freemail.hu



Tevékenységek
panzió, _büki_panzió, _félpanziós_lehetõség, _szállás,

Vissza...