Információ
A Sárga Taxi 2001 Kft. 2001 augusztusában alakult Dunaújvárosban, azzal a szándékkal, hogy a taxi... A Sárga Taxi 2001 Kft. 2001 augusztusában alakult Dunaújvárosban, azzal a szándékkal, hogy a taxi személyszállítás terén egy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson elérhetõ áron, mind a lakosság, mind pedig a cégek és intézmények részére. A kft. tulajdonosai több mint 10 éves taxis múlttal, komoly szakmai gyakorlattal és ismerettel rendelkeznek.

Autóink 90%-a klimatizált.
Gépkocsivezetõink kultúrált megjelenésûek, udvariasak, ingben és nyakkendõben dolgoznak. Az egységes arculat, a tágas, modern gépkocsik, valamint az utasbarát környezet a lakosság körében egyre népszerûbbé teszik szolgáltatásunkat. Ennek köszönhetõen hívásszámunk napról napra nõ. Igen komoly a céges referenciánk is, melyet az átutalással történõ fizetéssel és a mindig pontos, rugalmas kiszolgálással értünk el.
Rendelkezünk még 15-19-45 személyes autóbuszokkal, valamint autókölcsönzõt és autósiskolát is üzemeltetünk ezek mellett még teherszállítunk is.
Kulcsszavak: autókölcsönzés, bérlés, autósiskola, fuvarozás, kisbuszos személyszállítás, költöztetés

Telefonszám: 70/545-8555, 30/929-



Tevékenységek
személyszállítás, _taxi, ,

Vissza...