Weboldal: www.zpluszd.hu; www.zdkft.hu

Információ
A Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft. 1991-ben alakult Keszthelyen, a Zala Zöldért egykori telephelyén, s azóta szolgálja ki gasztronómiai, viszonteladói és kiskereskedelmi partnereit. A Kft-t tisztán magyar tulajdonosi körrel alapították az akkori Zala Zöldért vállalat dolgozói és beszállítói. A vállalkozás mára a Dunántúl egyik legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonban lévõ ital-élelmiszer nagykereskedõjévé nõtte ki magát.

A kezdetben zöldség-gyümölcs eladásával foglalkozó cég, megtartva kezdeti profilját, mely az árbevétel 1/3-át jelenti, folyamatosan bõvítette kínálatát. Mindemellett az import és a hazai italforgalmazás is meghatározó szerepet vívott ki magának a forgalomban, melyet idõvel a gasztronómiai élelmiszerek, majd végül a frissáru értékesítése követett, így téve teljessé a választékot.

Jelenleg 15 üzletkötõnk és közel 400 munkatársunk dolgozik azon, hogy a REÁL Élelmiszer Kft. régió központjaként, a már meglévõ szolgáltatásainkat tovább bõvítsék, fejlesszék.

Egyedülálló, több mint 25 ezer árucikkelemes választékunknak köszönhetõen Vas, Zala, Veszprém, Somogy megyében, és a Balaton partján szolgáljuk ki vevõinket nap, mint nap. Az elmúlt években olyan széles ügyfélkört építettünk ki, melyben a közintézmények - óvodák, iskolák - éppúgy megtalálhatóak, mint a szállodák, éttermek, vagy a viszonteladók. C+C üzleteinkben széles választékkal, udvarias kiszolgálással várjuk ügyfeleinket.

Mûködési területünkön 13 C+C üzletünk található meg, valamint 18 raktárunk 50 km-ként érhetõ el, így vevõpartnereink gyorsan és költséghatékonyan érhetnek el bennünket. A nagy lefedettség, és a sûrû bolthálózat lehetõvé teszi, hogy késlekedés nélkül, 62 különbözõ méretû és felszereltségû teherautóinkkal határidõre tudjuk kiszállítani a megrendeléseket.


8360 Keszthely, Hévízi út 130.
Telefonszám: 83/515-070
Fax: 83/515-077
Email: zpld@zpluszd.hu



Tevékenységek
kiskereskedelem, _nagykereskedelem, _zöldség, _gyümölcs, _italárú, _friss_árú, _dohány, _diszkont,
Nagyobb térképre váltás

Vissza...